February 20, 2014

SPRING IS IN THE AIR


Paris is one of the most (if not the most) beautiful cities in the world and I love Spring time here. All the details, flowers and buildings make it so perfect. Here's some snapshots throughout the week. Spring is in the air, right? And how gorgeous are the Chanel lace heels?

Pariisi kuuluu maailman kauneimpien kaupunkien joukkoon ja itse rakastan etenkin kevättä täällä. Kaikki kaupungin yksityiskohdat, istutukset ja rakennukset tekee kaupungista upean. Tässä muutamia kuvia tältä viikolta ja kuten näkyy, kevättä on jo ilmassa. Niin katukuvassa kuin merkkien näyteikkunoissa. Nuo Chanelin pitsikorkkarit voisin ottaa molemmissa väreissä kaappiini HETI...eikä tuossa Kelly laukussakaan mitään vikaa ole! ;) Kevättä odotellessa!

12 comments:

 1. Pariisi on aivan paras ja kyllä nuo kuvat ja postauksesi saavat vauhtia tämän vuotiseen Pariisin matkaan jo keväällä, mahdollisesti pääsiäisenä, sillä Pariisin kevät on hurmaava. Käymme vuosittain syys-tai lokauussa Pariisissa mutta kyllä tänä vuonna kevät on oikea ajankohta. Kiitos Sinulle blogistasi, pidän siitä tosi paljon ja luen sitä melkein päivittäin lukuunottamatta viikonloppua. Bonne Journée.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, Pariisi on parhaimmillaan juuri keväällä, joten tänne vaan! :)

   Ja kiitos ihanasta palautteesta, lämmittää ja piristää mun päivää enemmän kun tiedätkään! Bonne journée pour toi aussi :)

   Delete
 2. Aivan ihania kuvia, ihana Pariisi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, että tykkäät! :) Ja pariisi on tosissaan <3

   Delete
 3. nice photos... i realy like your blog ;-)

  ReplyDelete