February 18, 2014

CARTIER - LE STYLE ET L'HISTOIRE


On Saturday we went to see the Cartier - Le Style et L'Histoire exhibition at Grand Palais. Cartier is my favourite jewellery brand so it was great to see the expo. Saturday was probably not the best day to visit, since it was packed with people. The expo also ended on Sunday, so I guess the weekend was very crowded. Worth a visit though and I have been dreaming of Cartier diamond necklaces ever since...Did any of you visit the expo? What was your favourite piece?

Lauantaina vierailtiin Cartierin näyttelyssä Grand Palaisissa ja vau mikä näyttely se olikaan. Oltiin kyllä valittu täysin väärä päivä sillä viikonloppuna ihmisiä oli liikenteessä kuhinaan asti ja asiaa ei auttanut se, että näyttelyn viimeinen päivä oli sunnuntaina. Kuhinasta huolimatta timantit sokaisivat silmät ja mielen ja viimeiset päivät unissa onkin näkynyt vaikka mitä timanttikoruja. Yksi uskomattomista kaulakoruista oli Instagramiin ikuistamani Intian Patialan Maharajalle tehty timanttiriipus. Vetää ihan sanattomaksi.

2 comments:

  1. On varmasti ollut upea näyttely! Kävin pari vuotta sitten Petit Palais'ssa katsomassa YSL-näyttelyn ja se oli kyllä niin ikään huikea kokemus. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varmasti! :) Itse kävin viime vuonna Van Cleef & Arpelsin jalokivinäyttelyssä ja se oli myös huikea. Seuraavaa näyttelyä odotellessa! :)

      Delete